گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی با موضوع راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول وهدایت آنها در حفظ آرامش کلاس  

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی با موضوع راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول وهدایت آنها در حفظ آرامش کلاس   به همراه هدیه فایل که پنج نمونه پیشنهاد و راهکار جهت ارائه به منظور کسب نمره کامل ارزشیابی می باشد.

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی با موضوع  راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول وهدایت آنها در حفظ آرامش کلاس  در قالب فایل ورد و با قابلیت ویرایش فایل و در ۳۱ صفحه به انضمام پنج عنوان پیشنهاد و راهکار کوتاه ارزشیابی جهت ارائه به عنوان مستندات ارزشیابی

همانطور که میبینید فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی حاصل تجربیات تیم تدوین پایگاه حرفه ای درس پژوهی است که توانسته ایم به کمک جمعی از فرهنگیان برجسته کشور سعی خود را در تنظیم فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی انجام دهیم . امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی شما عزیزان داشته باشیم. شما با استفاده از فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی قطعا رضایت لازم را خواهید داشت .

گروه تخصصی ایسمگز قابل اعتماد ترین تیم در فضای مجازی می باشد که کاملترین نمونه های گزارش تخصصی را در راستای استفاده همکاران عزیز تدوین نموده است..در گروه تخصصی ما علاوه بر گزارش تخصصی هایی مثل این نمونه گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی با موضوع راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول وهدایت آنها در حفظ آرامش کلاس    پیشنهادات و راهکارهای ارزشیابی را به صورت رایگان به شما عزیزان ارائه می دهیم.گروه تخصصی ایسمگز گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را دقیق و کامل طراحی و تدوین نموده است  و سعی بر این بوده است که بر اساس آخرین بخشنامه های ارسالی از آموزش و پرورش تدوین شود.

در فایل پیش رو با عنوان گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی مطالب زیر به طور کامل گنجانده شده است.

سرتیتر مطلب در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

چکیده گزارش در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

پیشگفتار و مقدمه موضوع در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

شناسایی مسائل و مشکلات در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

ابراز عقیده پیرامون وضع حاضر در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

جستجو و جمع نمودن منابع قابل اعتماد در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

گرد آوری داده و اطلاعات دقیق در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

گفتمان پیرامون حل مشکل در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

شرایط پس از بهبود مشکل راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

گردآوری منابع بیشتر و گفتمان در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

استناد به رویدادهای عملی در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

بحث پیرامون تاثیر و نتیجه اقدامات در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

پیشناد و ارائه راهکار در بحث مفهوم راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

منابع برتر و ماخذ قابل قبول راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول

دلایل پر حرفی و بی انضباطی دانش آموزان:

۱- موقعیت نا مساعد آموزش(کوچکی کلاس)

۲-به موقع اجرا نشدن عدالت ومقررات همگانی وتبعیض در ارائه ی پاداش وکیفر

۳-غفلت از تقویت به موقع رفتار

۴- روابط نا مناسب خانواده و….

بی توجهی به انتظارات کلاس

 

متناسب نبودن پاداش و کیفر با نوع رفتار

 

کوچک بودن فضای کلاس

 

فقدان یکی از والدین

 

هم اکنون پایگاه حرفه ای درس پژوهی نمونه پروژه جدیدی را جهت بهره مندی شما عزیزان با عنوان گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی قرار داده است. گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی نمونه دقیقی از فایل حاضر است که توسط تیم پژوهشی پایگاه حرفه ای درس پژوهی جهت بهره مندی شما عزیزان قرار داده است. تیم پایگاه حرفه ای درس پژوهی از هیچ تلاشی در راستای تنظیم فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی نهایت تلاش خود را نموده است و محتویات فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را به تایید می رساند.

دربررسی پرسش نامه مربوط به دانش آموزان نتایج زیر حاصل شد.

بیشتر بی انضباطی دانش آموزان به دوستان وهمسالان مربوط می شد(سوال ۱۱)

و پس از آن بی علاقه گی دانش آموزان  به درس علت مهم دیگر بی انضباطی دانش آموزان محسوب می شد(سوال۴)

سوالت دیگر پرسشنامه تقریبا  در یک سطح از تاثیر قرار داشتند وعوامل فوق از علت های اصلی بی انضباطی دانش آموزان شناخته شدند.

با توجه به درصد هایی که از اطلاعات پرسشنامه بدست می اید راههای زیر برای کاهش تنش وبرقراری نظم بیشتر در کلاسهای مختلط جهت کیفیت بخشی اداره کلاس وارتقائ امر یادگیری پیشنهاد می گردد.

 راههاي كاهش يا حذف رفتار هاي بي نظمي

  1. رفتارهاي بي نظم را مشخص و قوانين كلاس را مطرح كند و دانش‌آموزان ملزم به رعايت آن شوند – ( فونتانا۱۹۸۷)
  2. بطور انفرادي با افراد نا منظم برخورد كرده دلايل بی نظمی را جويا ‌شوند .
  3. دانش‌آموزان بايد رفتار مطلوب و مورد نظر معلم را بشناسند .
  4. بي‌توجهي به رفتار نا منظم دانش‌آموزان باعث مي‌شود تا وي احساس كند كه معلم فردي نا كارآمد است
  5. شرط لازم براي اجراي قوانين قابل درك و فهم بودن آن براي دانش‌آموزان است.
  6. آغاز كلاس با جذابيت و متعاقب آن دادن آزادي بيشتر به دانش‌آموز
  7. علاقه‌مند كردن دانش‌آموز به درس با يادگيري معنادار (كديور۱۳۷۹)

۸-.خاموشي : براي اينكه رفتار نامطلوب دانش آموز ادامه نيابد مي‌بايست  شرايط طوري فراهم شود كه براي انجام دادن آن رفتار نا مطلوب پاداشي در يافت نكند .( شعباني ۱۳۷۱)

۹- اشباع : رفتار نامطلوب شاگرد به مدت طولاني تقويت مي‌شود تا دانش‌آموز اشباع شود و احتمال تكرار آن كاهش يابد يعني درست برعكس خاموشي و اين روش بر خلاف تنبيه عوارض جانبي ندارد .( شعباني ۱۳۷۱)

۱۰- تقويت رفتار مغاير : رفتاري را كه مغاير با رفتار نامطلوب است  تقويت مي‌كنيم كه خود ا ز يك اصل روانشناسي ناشي مي‌شود كه انسان نمي تواند خود را همزمان روي دو رويداد مخصوصاٌ اگر مغاير باشد متمركز كند. (اصغري پور۱۳۸۰ )

۱۱- محروم كردن : يعني دانش‌آموز به خاطر رفتار نامطلوبي كه انجام داده است از دريافت تقويتي محروم مي شودبراي مثال دانش‌آموز كه به كلاس علاقه دارد به خاطر بي نظمي از كلاس اخراج مي‌شود. (شعباني ۱۳۷۱)

۱۲- جريمه كردن : يعني كم كردن مقداري از عامل تقويت كنند به دليل انجام رفتار نامطلوب براي مثال كسر چند نمره به دليل شيطنت يا بي نظمي. (شعباني ۱۳۷۱)

فرهنگیان محترم می توانید گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را تحت عنوان راهکارهای کاهش پرگویی در دانش آموزان کلاس اول          به همراه هدیه پنج عنوان برتر راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از گروه تخصصی ایسمگز خرید نمایید.

با عنایت به مسائل فوق تیم تدوین پایگاه حرفه ای درس پژوهی سعی داشته است با ارائه خدمات جدید در گردآوری فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی سهم کوچکی در نظام آموزشی ایفا کند سروران محترم می توانید فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را از لینک سمت چپ صفحه دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

+ 70 = 80